Πρόσκληση εθελοντών: 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας

mosaique_hibouΤο Φεστιβάλ των σινεφίλ! Αθήνα, 24.03-01.04.2020 

Αποστολή συμμετοχών έως 1 Μαρτίου 2020

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδας, προσκαλούν και πάλι, όσους αγαπούν το σινεμά και τη γαλλική γλώσσα να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση, που θα γιορτάσει φέτος τα 21α γενέθλιά της.

Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν εξαιρετικά σημαντική. Αυτή η αφιλοκερδής βοήθεια των ανθρώπων που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στο Φεστιβάλ, είναι ανεκτίμητη.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, οι εθελοντές θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν τις ταινίες, να γνωρίσουν και να συζητήσουν με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν της φετινής διοργάνωσης, το φεστιβάλ είχε την τιμή να φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Γαλλόφωνου πολιτισμού, μεταξύ των οποίων και οι Catherine Deneuve, Josiane Balasko, Claudia Cardinale, Anna Mouglalis, Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Jane Birkin, Richard Berry, Raphaël Personnaz, Julie Gavras, Jacques Perrin, Murielle et Delphine Coulin, Tony Gatlif, Alexandre Desplat, Ariane Labed, Carole Bouquet, Patrice Leconte, Arnaud Des Pallières, Nathalie Baye, Valeria Bruni-Tedeschi, Karine Viard, Daphné Patakia.

Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 24 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου και στην Θεσσαλονίκη, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου.

Απαραίτητα προσόντα για τους εθελοντές: να μιλούν ελληνικά, να έχουν πολύ καλή γνώση των Γαλλικών (επίπεδο C1-C2) και μίας δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς και να είναι πρόθυμοι να εμπλακούν στις διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

Αυτές οι θέσεις εθελοντισμού αφορούν στην Αθηναϊκή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Στείλτε μας e-mail με το βιογραφικό σας, στα ελληνικά ή στα γαλλικά, έως την 1 Μαρτίου 2020, και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός μεγάλου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ!

Διεύθυνση αποστολής e-mail: gninos@ifa.gr