Διεθνείς Ειδικευμένοι Κύκλοι Σπουδών στη Δημόσια Διοίκηση (CISAP 2019)

enaΕθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ) – Παρίσι

Oι ειδικευμένοι κύκλοι σπουδών στη δημόσια διοίκηση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης της Γαλλίας (ΕΝΑ), διάρκειας που κυμαίνεται από μερικές μέρες έως τέσσερις εβδομάδες, προσφέρουν μια εντατική επαγγελματική τελειοποίηση πάνω σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα. Γλώσσα εργασίας είναι τα γαλλικά και τα μαθήματα διεξάγονται στο Παρίσι. Κάθε χρόνο, ορισμένα σεμινάρια πραγματοποιούνται και στα αγγλικά.
Οι σύντομοι διεθνείς κύκλοι σπουδών (ex-CISAP) της ΕΝΑ εξελίσσονται κατά τη διάρκεια του 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Πρόγραμμα του Γαλλικού Εργαστηρίου Αριστείας Labex GRAL, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Grenoble.

grallogo Πρόγραμμα Υποτροφιών επιπέδου Μάστερ 2 ερευνητικής κατεύθυνσης - Ακαδημαϊκό Έτος 2019-2020


Το πρόγραμμα Labex GRAL σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Grenoble παρέχει υποτροφίες για Μάστερ 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για ένα από τα ερευνητικά προγράμματα που προτείνονται κάτωθεν από τις ομάδες του προγράμματος GRAL στο IBS και BIG και πρέπει να διαλέξουν ένα από τα 10 προγράμματα Μάστερ 2 του Πανεπιστημίου της Grenoble:

Διαβάστε Περισσότερα

Πανεπιστήμιο Grenoble Alpes : πρόγραμμα «Initiative d’excellence»

universite grenoble Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων

Υποτροφίες επιπέδου Μάστερ - Ακαδημαϊκό έτος 2019-2020


Το πρόγραμμα «Initiative d’excellence» (IDEX) του Πανεπιστημίου Grenoble Alpes δημοσιεύει μία νέα πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για υποτροφίες επιπέδου Μάστερ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Οι υποψηφιότητες αφορούν σε αλλοδαπούς φοιτητές (ήτοι φοιτητές που είναι αυτή τη στιγμή εγγεγραμμένοι σε πανεπιστήμιο εκτός της Γαλλίας) που ενδιαφέρονται για ένα από τα προτεινόμενα προγράμματα επιπέδου Μάστερ από τα ακόλουθα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης και έρευνας:


Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Grenoble (ENSAG),
Grenoble INP,
Sciences Po Grenoble,
Université Grenoble Alpes (UGA).

Διαβάστε Περισσότερα

Labex IRMIA (Ινστιτούτο ερευνών στον τομέα των μαθηματικών, διαδράσεων και εφαρμογών) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

irmiaΥποτροφίες επιπέδου Μάστερ 2019-2020


Το Γαλλικό Εργαστήριο Αριστείας IRMIA παρέχει για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2010 υποτροφίες επιπέδου Μάστερ για τους Γάλλους ή αλλοδαπούς φοιτητές. Οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν είτε στο πρώτο, είτε στο δεύτερο έτος του Μάστερ σε ένα από τα προγράμματα Μάστερ της Σχολής Μαθηματικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου.

Διαβάστε Περισσότερα