• Οι μεγάλες φωνές του Γαλλικού Ινστιτούτου
  • Μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε τη Γαλλοφωνία!
  • Frantastique : Βελτιώστε τα γαλλικά σας μέσα από εξάσκηση
  • Culturethèque : ο θαυμαστός κόσμος της ψηφιακής βιβλιοθήκης του IFG
  • Οι καθηγητές γαλλικών του μέλλοντος…προετοιμάζονται σήμερα!

IÉSEG

Το IÉSEG School of Management είναι σήμερα μια από τις 10 καλύτερες σχολές διοίκησης στη Γαλλία, αναγνωρισμένο για τα εξαιρετικά προγράμματα του, τη διεθνή αναγνώριση του και την ποιότητα των ερευνών του.

Μέλος της Conférence des Grandes Écoles και διαπιστευμένο με το EQUIS, το AACSB και το AMBA, το IÉSEG προσφέρει στα αγγλικά τα μαθήματα του προγράμματος σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Λιλ και του Παρισιού.

Το IÉSEG προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα με σκοπό την ανάπτυξη των μελλοντικών διεθνών μάνατζερ, οι οποίοι θα κάνουν την αλλαγή και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη υπεύθυνων, καινοτόμων και ανθρωπιστικών επιχειρήσεων. Το IÉSEG έχει συνάψει δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με επιχειρήσεις. Πρόκειται για μια Σχολή με ισχυρή διεθνή εμβέλειά, καθώς συνεργάζεται με περισσότερα από 262 Πανεπιστήμια σε πάνω από 66 χώρες, ενώ παράλληλα έχει 4800 φοιτητές εκ των οποίων το 44% είναι αλλοδαποί προερχόμενοι από 98 διαφορετικές χώρες και πάνω από το 84% των μόνιμων καθηγητών της προέρχονται από το εξωτερικό.

Υποτροφίες IÉSEG:

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα υποτροφιών της Γαλλικής Πρεσβείας για το ακαδημαϊκό έτος 2018/19, το IÉSEG προσφέρει 3 υποτροφίες που προβλέπουν μείωση κατά 15, 25 ή 50% στα δίδακτρα, ανάλογα με την ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου. Η Πρεσβεία της Γαλλίας μπορεί να προσφέρει κάλυψη κοινωνικής ασφάλισης (BCS) και ένα αεροπορικό εισιτήριο στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί στο ίδρυμα.

 Οι υποτροφίες αφορούν στα παρακάτω προγράμματα:

-         Master in Management,

-         MSc in International Business,

-         MSc in Business Analysis & Consulting,

-         MSc in Digital Marketing & CRM,

-         MSc in Finance,

-         MSc in Accounting, Audit and Control,

-         MSc in Fashion Management,

-         MSc in International Business Negotiation,

-         MSc in Big Data Analytics for Business,

-         MSc in Investment Banking and Capital Markets.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους στο IÉSEG και ν' ακολουθήσουν τις διαδικασίες του προγράμματος υποτροφιών BCS της Γαλλικής Πρεσβείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα του Τμήματος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής Συνεργασίας, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (bourses@ifa.gr) και την κυρία Viktorija Baublyte (msc@ieseg.fr@ieseg.fr - International Recruitment Coordinator).