Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος στην ΠάτραΦιλοποίμενος 54
26 221 Πάτρα
Τηλ. & fax: 2610 273 903


patras(at)ifa.gr


Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών άνοιξε τις πύλες του το 1947 ως παράρτημα του Γαλλικού Ινστούτου Ελλάδας, Υπηρεσίας Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, και εστιάζει τις δράσεις του στην ανάπτυξη και διάδοση του γαλλικού πολιτισμού στη Πάτρα, μέσω διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας, συνεχούς επιμόρφωσης καθηγητών και με ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες σε συνεργασία με σημαντικούς φορείς ιδιωτικού και δημοσίου χαρακτήρα.
Με τον τρόπο αυτό, συνεχίζει να συμβάλλει στο διάλογο μεταξύ καλλιτεχνών, προσωπικοτήτων και δημιουργών των δύο χωρών, της Ελλάδας και της Γαλλίας.


 

ΝΕΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ

WEB PATRAS


ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΠΟΥΔΕΣ 2016-2017

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλοποίμενος 54
26 221 Πάτρα
Τηλ. & fax: 2610-273 903
patras@ifa.gr

 

Με την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών, χώρος μόρφωσης και κοινωνικών πνευματικών ανταλλαγών, σας υπενθυμίζει την παρουσία του στην πόλη μας και την προσφορά του στην ελληνική νεολαία .

Έχοντας υπ'όψιν του την σύγχρονη πραγματικότητα, το Γαλλικό Ινστιτούτο προτείνει με την γνωστή του συνέπεια και αποτελεσματικότητα, ανανεωμένα και προσαρμοσμένα στις σημερινές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, προγράμματα σπουδών.

Παιδεία ποιότητας σε όλα τα επίπεδα, για όλες τις ηλικίες.

Με παράδοση στην διδασκαλία της Γαλλικής γλώσσας και του γαλλικού πολιτισμού, απαντώντας στην πρόκληση της Ενωμένης Ευρώπης, το Γαλλικό Ινστιτούτο θα συνεχίσει να συμβάλλει στην διεύρυνση του μορφωτικού ορίζοντα της νεολαίας μας με εξειδικευμένα τμήματα νομικής, ιατρικής ορολογίας, τμήμα μετάφρασης , τμήμα γλωσσικής εξάσκησης κ.α.

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Πατρών, σας υποδέχεται στο χώρο του και σας προσφέρει ένα νοητό ταξίδι στην γαλλική κουλτούρα, προτείνοντας σας μια βιβλιοθήκη πολύ πλούσια, όπου μπορείτε να μελετήσετε ή να δανειστείτε βιβλία της επιλογής σας.

 

Η ομάδα και οι μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου της Πάτρας, 18 Δεκεμβρίου, 2015, Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα

Η ομάδα του Γαλλικού Ινστιτούτου της Πάτρας, 18 Δεκεμβρίου, 2015, Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα

if_patras

Oι μαθητές του Γαλλικού Ινστιτούτου της Πάτρας, 18 Δεκεμβρίου, 2015, Πρεσβεία της Γαλλίας στην Ελλάδα