Συνέντευξη Τύπου FFF18

fff1813.03.2017 | Auditorium Theo Angelopoulos | ΒΙΝΤΕΟ

Σας προσκαλούμε στην Συνέντευξη Τύπου για το 18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 12:30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

18° Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος

fff1823-29.03.2017 | Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Το Φεστιβάλ γιορτάζει τα 18α γενέθλιά του! 18 διοργανώσεις που μέχρι σήμερα έχουν δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να ανακαλύψει το καλύτερο πρόσωπο του γαλλικού και γαλλόφωνου κινηματογράφου, καθώς και τους κύριους δημιουργούς του. Η 18η διοργάνωση του Φεστιβάλ σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ώστε μέσα σε μία εβδομάδα να βάλει την πολιτιστική σκηνή στο ρυθμό του «French Touch» και της Γαλλοφωνίας, που εκπροσωπείται φέτος από το Βέλγιο, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, το Μαρόκο, τη Τσέχικη Δημοκρατία, την Ελβετία και την Τυνησία.

festivalfilmfrancophone.gr

18ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας

fff_thumbnailΤο Φεστιβάλ γι αυτούς που έχουν πάθος με  το σινεμά!

Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν εξαιρετικά σημαντική.

Αυτή η αφιλοκερδής βοήθεια αυτών των ανθρώπων που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στο Φεστιβάλ, είναι ανεκτίμητη.

Γι αυτό και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η Γαλλική Πρεσβεία της Ελλάδας, προσκαλούν και πάλι, όσους αγαπούν το σινεμά και τη γαλλική γλώσσα να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση, που θα γιορτάσει φέτος τα 18α γενέθλια της.

Διαβάστε Περισσότερα

18o Φεστιβάλ του Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

fff_thumbnailΤο Μάρτιο, ο γαλλόφωνος κινηματογράφος στη μεγάλη οθόνη

7 μέρες, 2 πόλεις, 4 αίθουσες: ραντεβού τον Μάρτιο για τη μεγάλη γιορτή του γαλλόφωνου κινηματογράφου!

23-29.03.2017 | Αθηνα & Θεσσαλονικη
Γαλλικό Ινστιτουτο Ελλαδος
Δαναός
Άστορ
Ολύμπιον

Για την 18η διοργάνωση, το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας σας περιμένει για πρώτη φορά τις ίδιες ημέρες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για μία εβδομάδα παράλληλης προβολής ταινιών στη μεγάλη οθόνη!

Διαβάστε Περισσότερα

Λήξη στην Αθήνα του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου

JPEG - 18.8 koΗ τελετή λήξης του 17ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ, στην Αθήνα, με την προβολή σε παγκόσμια αβάν-πρεµιέρ της ταινίας « Μαμά γύρισα ! Retour chez ma mère » του Eric Lavaine, παρουσία της ηθοποιού Josiane Balasko και του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα κ. Christophe Chantepy. Την τελετή παρουσίασε ο Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Για την 17η διοργάνωση, το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδας πρότεινε μια ειδική επιλογή γαλλικών και γαλλόφωνων ταινιών στο αθηναϊκό κοινό, συνεχίζοντας το ταξίδι του στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα