Το Pavillon Neuflize OBC του Palais de Tokyo

pavillon_neuflizeΣτην Αθήνα

05-07.04.2017 | Αθήνα

To Pavillon Neuflize OBC μεταφέρεται φέτος στην Αθήνα, παράλληλα με την Documenta 14, για να παρουσιάσει ένα χορογραφικό έργο, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Fluxum/Flux Laboratory, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Φωνιαδάκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Jérôme Bel - Γκαλά

jbel09-10.01.2017, 20.30' | Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Δείτε διαφορετικά τον χορό. Δώστε την ευκαιρία σε όλους να ταυτιστούν με το θέατρο. Αναρωτηθείτε: πώς μας ενώνει η τέχνη;

«Ο Jérôme Bel, ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της σύγχρονης σκηνής, επανέρχεται με μια πρόταση που τέθηκε στη διάρκεια ενός εργαστηρίου που διοργανώθηκε με ερασιτέχνες στην περιοχή Seine-Saint-Denis του Παρισιού. Το συγκεκριμένο γκαλά αποτελεί ένα είδος γιορτινής συγκέντρωσης που συνενώνει τους επαγγελματίες του χορού με ερασιτέχνες που προέρχονται από άλλους χώρους.

Διαβάστε Περισσότερα

Χορός δωματίου, κατάδυση στη γαλλική μουσική

choros domatiouAπό τις 15.10.2016 | Μικροσκοπικό Θέατρο - Πλάκα

Από τις 15 Οκτωβρίου και για 8 Σάββατα, βραδιές χορού σε έργα γάλλων συνθετών.

Ο Ravel, ο Debussy, ο Olivier Messiaen, ο César Franck, ο Fauré και ο Berlioz είναι οι μουσικοί που ενέπνευσαν τις νέες δημιουργίες της χορογράφου Αναστασίας Λύρα για σόλο ή ντουέτο, που θα παρουσιαστούν σε ένα υπέροχο πλακιώτικο σπίτι του 19ου αιώνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Βoris Charmatz: Νυχτερινός χορός

boris charmatz1 & 2.10.2016, 21:00' | Πλατεία Κοτζιά

Μια νυχτερινή περφόρμανς για τον χώρο της πόλης. Ένα υπαίθριο σημείο, κοντά στους δρόμους και τα φώτα της πόλης, έξι χορευτές, μια στοιχειώδης εγκατάσταση.

Χορογραφία: Boris Charmatz
Χορεύουν: Ashley Chen, Julien Gallée-Ferré, Peggy Grelat-Dupont, Mani Mungai, Jolie Ngemi, Marlène Saldana (εναλλάξ με τους: Olga Dukhovnaya, Frank Willens)

Διαβάστε Περισσότερα